Justin Lin geeft update over 'Space Jam 2'

Justin Lin geeft update over 'Space Jam 2'

Ditmaal mag Lebron James samenwerken met de Looney Tunes.

Tijdens een interview met Slashfilm gaf regisseur Justin Lin een update over zijn aankomende film Space Jam 2. Volgens hem is Warner Bros. ontzettend enthousiast en wil men de film zo snel mogelijk gemaakt krijgen. Maar probeert hij het rustig aan te doen.

"Warner Bros is geweldig. Ik heb het gevoel dat het hen erg dierbaar is. Iedereen bij de studio wil beginnen, maar ik ben er nog niet klaar voor," begon Lin. "Voor mij is de grote uitdaging dat we acteurs hebben die ook professionele sporters zijn. Dus het geheel plannen is erg moeilijk."

Maar Justin Lin heeft ook grote plannen: "Ik wil het genre een heel andere kant op nemen, maar om dat te doen, heb je genoeg tijd nodig. Dus er is een logistieke uitdaging, maar ook een creatieve, om een vervolg te maken en twintig jaar later met een nieuwe cast de Looney Tunes terug te brengen. Ik vind het dus erg belangrijk om het goed te doen. Voor mijn gevoel heb ik al negen versies geschreven en blijven we doorgaan en wordt het ook langzaamaan beter."

Lebron James zal de hoofdrol spelen in Space Jam 2. Hi speelt nog altijd in elk NBA-seizoen en dat is de grootste uitdaging wat de planning betreft. Toen de eerste film gemaakt werd, met Michael Jordan in de hoofdrol, was er een staking en was Jordan met pensioen gegaan. Kortom: dat zag er anders en ook eenvoudiger uit.

De hamvraag voor ons als filmkijker is natuurlijk: moet er wel een vervolg komen?



NieuwsFilm

meest populair