Geruchtenmolen 'Captain Marvel': Mar-Vell en Ms. Marvel

Geruchtenmolen 'Captain Marvel': Mar-Vell en Ms. Marvel

Zei er iemand 'Marvel'?

Na een paar eerste leuke en verrassende aankondigingen tijdens Comic Con, zijn er nu geruchten opgedoken met vermoedelijk meer interessante details over Marvels Captain Marvel. Fanwebsite MCU Exchange bericht onder andere dat we nog een nieuwe superheld in de film gaan zien!

Bekijk de afbeelding
MCU Exchange beweert op basis van hun anonieme bronnen dat we namelijk ook Kree-superheld Mar-Vell te zien gaan krijgen. Mar-Vell is de originele held met de titel 'Captain Marvel' in de stripboeken. De site verwacht overigens niet dat zijn aardse alter ego Dr. Walter Lawson in de film zal opduiken. Wel weet men te vertellen dat hij betrokken is bij het ongeluk waar Carol Danvers haar transformatie meemaakt.

In die hoofdrol zien we natuurlijk Brie Larson als Carol Danvers ofwel het titelkarakter Captain Marvel. Volgens MCU Exchange gaan we Danvers ook nog zien onder haar andere dekmantel Ms. Marvel. Wellicht dat ze in die tijd Shield-agent Nick Fury (Samuel L. Jackson) ontmoet, die ook weer van de partij is in de film.

Natuurlijk moeten we al deze geruchten de komende tijd nog met een (flink) korreltje zout nemen, maar mochten ze waar zijn, dan zal Captain Marvel haast gegarandeerd een waar plezier worden voor de fans van het karakter! Marvels eerste superheldinnenfilm moet op 7 maart 2019 in de bioscopen verschijnen en wordt geregisseerd door het duo Anna Boden en Ryan Fleck.



NieuwsFilm

meest populair