'Shazam!' wordt lichthartige DC-film

'Shazam!' wordt lichthartige DC-film

De leukste tot nu toe.

Regisseur David F. Sandberg mag de aankomende DC-film Shazam! maken. In een interview met The Toronto Sun, vertelde hij dat zijn film wat de stijl betreft een stuk anders moet worden dan de rest van de franchise. Vooral de lichthartigheid in het scenario van Darren Lemke is wat hem betreft belangrijk.

"De grote aantrekkingskracht van het personage, vind ik dat ieder kind zal dromen ooit Superman te kunnen zijn," begon Sandberg. "Ik bedoel, dat had ik in elk geval. En Billy Batson is een kind dat die kans krijgt. Hij wordt de superheld."

"Dus het wordt groot met superkrachten. Maar wat mensen kunnen verwachten... ik denk dat dit een van de leukere of lichthartigere films tot dusverre in het DC-universum wordt. Hij gaat absoluut van de rest verschillen."

Er is verder vrij weinig bekend over Shazam!. Zo weten we niet wie de hoofdrol gaat spelen. Ook is recent bekend gemaakt dat Dwayne Johnsons Black Adam geen rol krijgt. Hij zal eerst in een solofilm spelen, alvorens hij Shazam ontmoet. Vanaf 5 april 2019 draait de DC-film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair