Relatiegeruchten Robert Pattinson en Katy Perry laaien weer op na avondje uit

Relatiegeruchten Robert Pattinson en Katy Perry laaien weer op na avondje uit

Toch geen KatyCat voor Pattinson...

Op internet draait de geruchtenmolen momenteel weer overuren nadat Twilight-ster Robert Pattinson en Chained to the Rhythm-zangeres Katy Perry samen al noedels etend gespot zijn in een restaurant. Zouden de twee celebrities dan toch iets met elkaar hebben?

Pattinson en Perry worden al jaren aan elkaar gelinkt, maar de twee hebben meerdere keren aangegeven gewoon goede vrienden te zijn. Pattinson en Perry gaan dan ook af en toe samen ergens naartoe, zoals gisteren naar een restaurant. Andere gasten van het restaurant legden de twee samen op de gevoelige plaat vast en daardoor laaiden de geruchten weer op.

Pattinson is momenteel verloofd met zangeres FKA twigs. De Britse acteur zei vorige week nog in de talkshow van Howard Stern dat hij en Tahliah Debrett Barnett, zoals de zangeres in het echt heet, nog steeds een "soort van verloofd" zijn. Dat klinkt alles behalve zeker, maar Pattinson staat er om bekend niet graag over zijn relaties te vertellen.

Perry had voorheen een relatie met Pirates of the Caribbean-acteur Orlando Bloom, maar die liefdescruise liep op de klippen in maart dit jaar.

Bon Appétit, inderdaad.



NieuwsFilm

meest populair