'Han Solo'-regisseur geeft broer Clint een rol

'Han Solo'-regisseur geeft broer Clint een rol

Je zult niet teleurgesteld zijn.

De opnames van de Star Wars-film Han Solo werden onlangs overgedragen aan regisseur Ron Howard (Rush, Inferno). De regisseur moet ervoor zorgen dat Walt Disney weer vertrouwen krijgt in de film, nadat het duo Phil Lord en Christopher Miller werd ontslagen.

De afgelopen periode laat Howard flink van zich horen via social media, vooral om de fans het gevoel te geven dat het goed gaat met de opnames. De tweevoudig Oscarwinnaar liet recent weten dat ook zijn broer een rol heeft gekregen.

In een reactie op een vraag van een fan bevestigde Howard dat ook zijn broer Clint Howard een rol heeft in de film. Clint is bekend van onder meer The Dilemma (2011), BloodRayne: The Third Reich (2011) en Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009) en hij was in meerdere films van zijn succesvollere broer te zien.



In Han Solo zijn er ook rollen voor Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian), Joonas Suotamo (Chewbacca), Woody Harrelson (Beckett), Emilia Clarke, Thandie Newton, Michael K. Williams en Phoebe Waller-Bridge. Vanaf 25 mei volgend jaar in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair