Waardeloos verjaardagsfeestje in trailer horrorfilm 'Escape Room'

Waardeloos verjaardagsfeestje in trailer horrorfilm 'Escape Room'

Het kindje van 'Saw' en 'Cube?'

Horrorfilms proberen altijd onze favoriete bezigheden en liefhebberijen te verpesten door ze enger en gewelddadiger te maken dan ze vermoedelijk zijn. In de nieuwste film van Will Wernick, welke hij samen met Noah A.D. schreef, zijn escape rooms het volgende doelwit. Zoals Bloody Disgusting al aangeeft lijkt de film op een mix tussen de Saw en de Cube-reeksen.

Omdat haar vriendje Tyler dertig wordt, geeft Christen hem een ongewoon cadeau: toegang tot een mysterieuze escape room. Samen met vier vrienden gaan ze naar binnen, waar ze oog in oog komen te staan met bizarre kamers. Als ze vooruitgang willen boeken en niet meer opgesloten willen zitten, moeten ze lastige puzzels oplossen. Maar dan verdwijnt Christen en ziet Tyler haar op een videomonitor - naakt en gevangen in een kooi. Het wrede spel neemt al snel een dodelijke wending, waardoor Tyler het vermoeden krijgt dat ze niet allemaal levend en wel zullen ontsnappen.



In de horrorthriller worden de hoofdrollen o.a. vertolkt door Evan Williams, Billy Flynn en Annabelle Stephenson. De film, geproduceerd door Escape Productions, wordt door Lionsgate Home Entertainment uitgebracht. Vanaf 17 oktober kan men in de VS Escape Room via VOD en DVD bekijken.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair