Schurk van alle 'Avatar'-films onthuld!

Schurk van alle 'Avatar'-films onthuld!

Het is een oude bekende...

Tijdens een interview met Empire Magazine heeft regisseur James Cameron een bijzonder nieuwtje onthuld over zijn geplande vier vervolgen op Avatar. Waar Colonel Quaritch, het personage van Stephen Lang, de schurk was in de eerste film en daarin om het leven kwam, keert hij terug voor de aankomende vier vervolgen. Maar niet zomaar: hij zal de voornaamste slechterik zijn in alle films.

"Het interessante van de Avatar-vervolgen, is dat het min of meer dezelfde personages zijn," liet regisseur James Cameron weten. "Er zijn nieuwe personages en een boel nieuwe settings en wezens, dus ik neem de personages die je al kent en plaats op onbekende plekken en laat ze een grotere reis maken. Maar het zijn niet alle keren alle nieuwe personages. Er is niet steeds een nieuwe schurk, wat interessant is. Zelfde kerel. Zelfde eikel in alle vier de films. Hij is zo goed en hij wordt alleen maar betr. Ik weet dat Stephen Lang dit fantastisch gaat doen."

Hoe het personage dan terugkeert wilde Cameron niet vertellen. Maar de regisseur laat ook Sigourney Weavers Grace Augustine terugkeren, al is ook dat personage niet in leven. De manier waarop ze allemaal straks weer te zien zijn op Pandora is dus nog niet zeker. Duidelijk is wel dat Jake Sully (Sam Worthington) en Neytiri (Zoe Saldana) als straks de vijf films allemaal te zien zijn geweest, het ook vijfmaal tegen dezelfde persoon opgenomen hebben.

Naar het schijnt worden de vijf Avatar-vervolgen een familiesaga en vertellen ze straks ook het verhaal van de kinderen van Jake en Neytiri. De eerste van vier geplande vervolgen draait vanaf december 2020 in de bioscoop. In december 2021 volgt dan het derde avontuur, in december 2024 deel vier en in december 2025 het vijfde deel.



NieuwsFilm

meest populair