Gaat de echtscheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie niet door?

Gaat de echtscheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie niet door?

De Hollywoodsterren schuiven hun scheidingszaak in ieder geval op de lange baan.

Krap een jaar geleden kwam het Hollywoodhuwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie tot ieders verbazing nogal abrupt ten einde toen Jolie de echtscheidingspapieren indiende bij de rechtbank. Pitts aanhoudende alcoholverslaving en losse handjes richting hun kinderen kon Jolie niet langer accepteren. Er ontstond een kleine oorlog tussen de twee met moddergegooi heen en weer, maar nu lijken de twee toch weer toenadering naar elkaar te hebben gezocht, volgens de laatste geruchten in US Weekly.

Insiders vertellen aan het magazine dat er een kans is dat echtscheiding van Pitt en Jolie na alles toch niet doorgaat. "De scheiding is van de baan. Ze hebben de afgelopen maanden haast niks gedaan om de zaak voort te zetten en iedereen denkt dat ze daarom toch bij elkaar blijven," stelt men in het Amerikaanse tijdschrift.

Waar beide kampen in de eerste maanden nadat de bom barstte elkaar volop zwart probeerden te maken in media, lijkt de toon nu de laatste tijd wat minder haatdragend. In een recent interview met het blad Vanity Fair zegt Jolie ook graag het beste te willen voor haar gezin. De actieve vaderrol van Pitt hoort daar vast ook bij. Jolie omhelsde dat idee door te stellen dat zij en Pitt altijd familie zullen blijven, ondanks hun stukgelopen relatie.

Jolie zou Pitt een nieuwe kans willen geven, maar dan moet hij wel nuchter blijven en zijn gedrag positief veranderen. Jolie zou dit voornamelijk willen doen voor haar kinderen, maar haar eigen gevoelens voor Pitt lijken dus ook nog niet helemaal te zijn weggeëbd. Jolie en Pitt hebben nog niet gereageerd op de geruchten, maar zullen vermoedelijk eerst zelf even in alle rust proberen uit te vogelen hoe ze nu samen verder moeten. Wellicht dat Pitt bij Jolie komt wonen in haar nieuwe nederige stulpje van $25 miljoen? Wie zal het zeggen...



NieuwsFilm

meest populair