Halle Berry was dakloos voor grote doorbraak

Halle Berry was dakloos voor grote doorbraak

Één met de straatkatten...

Sommige acteurs hebben veel moeten opofferen om door te kunnen breken in Hollywood, zo ook actrice Halle Berry (Kidnap, Kingsman: The Golden Circle). De actrice vertelt in een recent interview dat zij zelfs een tijdje dakloos is geweest omdat haar ouders haar weigerden te steunen bij haar droom.

Berry begon haar carrière als model in Chicago. In haar vrije tijd volgde ze acteerlessen en door haar dramadocent werd ze aangemoedigd om daar verder mee te gaan, dus besloot Berry om naar New York te vertrekken, maar die keuze bleek niet zo goed doordacht achteraf. "In die tijd leek het alsof ik ontzettend veel geld had dankzij mijn klussen die ik deed als model, maar al snel kwam ik erachter dat alles in New York peperduur is, want na slechts drie maanden was ik al blut," vertelt Berry.

Om toch haar droom te kunnen blijven nastreven, vroeg Berry haar moeder om geld, maar Berry kwam van een koude kermis thuis, want haar moeder zei keihard 'nee'. "Ik was eerst woedend op haar en heb mijn moeder toen zelfs een jaar niet gesproken. Nu ben ik haar juist ontzettend dankbaar en realiseer ik me dat ze dit deed om me nog harder te laten vechten voor mijn dromen," concludeert Berry.

Berry heeft dus nooit de handdoek in de ring willen gooien en dat heeft haar nu een prachtige acteercarrière opgeleverd. Momenteel is Berry te zien in de thriller Kidnap, welke vanaf 14 september ook in Nederland te zien is.



NieuwsFilm

meest populair