Celebrity

Chloë Grace Moretz op date gevraagd door jeugdidool Aaron Carter

I'll Never Break Your Heart...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 16:07 in Celebrity
Actrice Chloë Grace Moretz onthulde in een recent interview met Vanity dat zij als kind smoorverliefd was Backstreet Boys-lid Aaron Carter. Aangezien Carters relatie recentelijk is verbroken, grijpt hij snel zijn kans om met Moretz op date te gaan nu hij lucht heeft gebroken voor Moretz's onthulling.

"Toen ik vier jaar was vond ik Aaron Carter echt zo cool," vertelt Moretz in het interview met Variety. "Ook mijn vriendinnetje toentertijd was stapeldol op hem. We hadden altijd ruzie over wie later met hem op date zou mogen. Wie weet? Misschien ontmoet ik hem nog eens," spreekt Moretz bijna hoopvol uit.

Moretz's uitspraken over de jongere Carter-telg kwamen ook bij hemzelf terecht, vandaar dat hij besloot te reageren op de onthullingen van Moretz via Twitter. "Mmmm... Mag ik je mee uit eten nemen? Laten we een snel een datum afspreken. De gevoelens zijn wederzijds," schrijft Carter in zijn berichten aan de 20-jarige actrice.

Recentelijk kwam Carter nog volop in het nieuws omdat hij via een openhartig bericht op social media onthulde biseksueel te zijn. Deze onthulling heeft hem zijn relatie met Madison Parker gekost, aangezien zij dit maar moeilijk kon accepteren. De 29-jarige Carter laat er dus geen gras overgroeien en is alweer opzoek naar iemand anders om lief te hebben.

Moretz heeft nog niet gereageerd op Carters verzoek.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Actrice Chloë Grace Moretz onthulde in een recent interview met Vanity dat zij als kind smoorverliefd was Backstreet Boys-lid Aaron Carter.


Klopt niet want Aaron zat nooit in de Backstreet Boys. Zijn broer Nick Carter was een Backstreet Boy.

En ja ik schaam mij dat ik dit weet maar in die tijd wist je alles nog door TMF, MTV, de Hitkrant en de Breakout.
Die poster van Aaron op mijn deur betekende niet dat ik fan was!

Frietgezicht

Avatar

In die tijd geilde ik altijd op die rooie van de Spice Girls. Godverdomme,als dr clips op tv kwamen van de Spice Girls schoof ik een stoel tegen mijn deur om moeder buiten te houden.

Goku32

Avatar

Of je moeder niet wist wat je aan het doen was FRIETGEZICHT. Zei is ook jong geweest dus je had de deur gewoon open kunen laten hahaahah.

Frietgezicht

Avatar

Soms dacht ze dat ik aan mijn huiswerk zat. Niet te bedoeling dat ze binnenkomt met een warme choco terwijl ik aan het sjorren ben op '2 become 1' van de spice girls.

Ed Crane

Avatar

Ja klopt FT, Aaron is natuurlijk het broertje van. Met ooit dat nummer "I got a crush on you". In tegenstelling tot Friet had ik dan geen poster van'm, maar ongelooflijk wat je allemaal meekrijgt en onthoudt...

Friet, had jij dan ook, zoals ik, dat je die rooie Spice Girl de lekkerste vond, maar dat toen ze ging afvallen toen ze solo ging en ze ineens enorm slank was, dat lekkere er ook meteen af was? Chubby Spice, zo noemde ik haar ook wel, maar dat kon erna niet meer.

Ja, mooie tijd. Overigens, hoeveel hormonen er ook door het lichaam gierden... Britney Spears heb ik nooit wat gevonden.

Frietgezicht

Avatar

Idd,toen was het ook geen Ginger Spice meer maar Geri en toen hoorde je dr stem goed en zag je dr veel beter.

Toen Oops I did it again uitkwam vond ik Britney ook wel sexy hoor...

Ik sta nog in Salou op een foto met Menthal Theo,dat waren de helden uit die tijd haha.

jochemwijma

Avatar

Alsjeblieft mevrouw Moretz, laat die Carter lekker zitten. Ten eerste ziet hij er niet uit, ten tweede eet hij van twee walletjes, je was 4 en in zijn eerste zet gaat het gelijk over gevoelens. Kansloos gewoon. En o ja, hij is ook nog 9 jaar ouder. En de Backstreet Boys zijn ook een belachelijke boyband. Je verdient wel iets beters.

Frietgezicht

Avatar

^ Lul je dom Jochem,wat hebben de backstreet boys hiermee te maken kneus haha.
En al zat hij erin,die centen wil ik ook wel verdienen en ze hebben meer geneukt dan ons allemaal bij elkaar.

jochemwijma

Avatar

@frietgezicht

Sorry, mijn fout.

nieuwslaatste nieuws

meest populair