'Terminator 2: Judgment Day 3D' aangepast met visuele effecten

'Terminator 2: Judgment Day 3D' aangepast met visuele effecten

James Cameron rekent af met storende fouten.

Misschien heb de je de visueel prachtige trailer voor Terminator 2: Judgment Day 3D al voorbij zien komen in de bioscoopzaal. De 3D-versie gaat namelijk later deze maand in première. Via Entertainment Tonight wordt duidelijk dat deze versie wel iets is aangepast.

Regisseur James Cameron heeft namelijk bepaalde scènes aangepast met nieuwe computeranimaties. Deze zijn overigens niet zo ingrijpend als die van George Lucas bij de originele Star Wars-films. De aanpassingen in Judgment Day zijn vooral meer technische zaken.

Zo zijn er in de 26 jaar oude film alleen aanpassingen gedaan aan het materiaal dat al aanwezig was is in de film. Het zijn cosmetische aanpassingen om een aantal 'goofs' te verwijderen. In onderstaande video geeft Cameron een toelichting.


De meest opvallende aanpassing is de fout tijdens de grote achtervolgingsscène waarin de T-1000 (Robert Patrick) achter John Connor (Edward Furlong) aanzit. In een shot is te zien hoe de ruiten van de truck eruit springen, terwijl ze daarna gewoon weer in de truck zitten. Daarnaast is het gezicht van een stuntdubbel vervangen met die van Arnold Schwarzenegger.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair