Algemeen

Emma Stone pakt koppositie best verdienende actrice van J-Law af

Vele miljoenen aan salaris voor de vrouwelijke Hollywoodsterren...

door Jeffrey Kouters om 18:52 in Algemeen
Volgens de inschattingen van het zakenblad Forbes mag Emma Stone zich vanaf nu de best verdienende actrice ter wereld noemen. Het blad rekende uit dat Stone de afgelopen twaalf maanden maar liefst $26 miljoen heeft binnengeharkt met haar acteerwerk, daarmee stoot ze haar goede vriendin Jennifer Lawrence van de troon af.

Het Amerikaanse tijdschrift Forbes heeft ook dit jaar weer een lijst van de meest succesvolle actrices gepubliceerd. De 28-jarige Stone voert de lijst aan met een geschat vermogen van $26 miljoen, vermoedelijk vergaard dankzij het enorme succes La La Land, waarvoor zij zelfs een Oscar kreeg.

Stone is een fanatiek voorvechter van een gelijke betaling voor mannen en vrouwen in Hollywood. De Amerikaanse actrice dwingt dit soms ook af bij het aannemen van haar acteerklussen, én met succes, want schijnbaar is haar onderhandelingsmethode erg lucratief.

Jennifer Aniston heeft het afgelopen jaar zo'n $25,5 miljoen verdient met haar werkzaamheden en siert daarmee de tweede plaats op de ranglijst. J-Law staat met een geschatte opbrengst van $24 miljoen op de derde plaats. De actrice verliest daarmee net haar koppositie van vorig jaar. Actrices Melissa McCarthy en Mila Kunis vullen de top vijf aan met een inkomen van respectievelijk $18 en $15,5 miljoen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kakascii

Avatar

nice ik mag haar meer dan drama queen jlaw...

NoahMeeuws

Avatar

Ik wil die twee wel eens samen in een film zien.

HvLee

Avatar

J-Law? Serieus? Ze is geen rapper ... :/

Steve-O

Avatar

Betere actrice dan Lawrence.

NieuwsFilm

meest populair