Synopsis 'Glass' verbindt 'Split' met 'Unbreakable'

Synopsis 'Glass' verbindt 'Split' met 'Unbreakable'

Bruce Willis vs. James McAvoy!

Na de verschijning van Split werd duidelijk dat deze horrorthriller bestaat in de wereld van Unbreakable, de soort van superheldenthriller uit 2000. Niet veel later werd een vervolg aangekondigd: Glass, een titel die verwijst naar de slechterik uit Unbreakable. Universal Pictures heeft nu een synopsis vrijgegeven.

Regisseur M. Night Shyamalan start volgende maand de opnames, zodat de film in begin 2019 kan verschijnen. Hieronder de synopsis:

"Na het einde van Split gaat Dunn achter Crumbs bovennatuurlijke figuur The Beast aan in een reeks van uit de hand lopende ontmoetingen. Ondertussen verschijnt de schaduw van Price in de achtergrond als een orkestrator die geheime informatie over beide mannen heeft. Dit klinkende hoogtepunt van zijn wereldwijde blockbusters wordt geproduceerd door Shyamalan en Jason Blum."

Van Bruce Willis is bekend dat hij te zien is als David Dunn en Samuel L. Jackson is terug als Elijah Price. James McAvoy zal weer invulling geven aan Kevin Wendell Crumb en Anya Taylor-Joy is terug als Casey Cooke. Ook Sarah Paulson zal zich in de strijd mengen.

Glass heeft al een verschijningsdatum, namelijk 19 januari 2019.



NieuwsFilm

meest populair