Algemeen

Synopsis 'Glass' verbindt 'Split' met 'Unbreakable'

Bruce Willis vs. James McAvoy!

door Bram de Groot om 14:51 in Algemeen
Na de verschijning van Split werd duidelijk dat deze horrorthriller bestaat in de wereld van Unbreakable, de soort van superheldenthriller uit 2000. Niet veel later werd een vervolg aangekondigd: Glass, een titel die verwijst naar de slechterik uit Unbreakable. Universal Pictures heeft nu een synopsis vrijgegeven.

Regisseur M. Night Shyamalan start volgende maand de opnames, zodat de film in begin 2019 kan verschijnen. Hieronder de synopsis:

"Na het einde van Split gaat Dunn achter Crumbs bovennatuurlijke figuur The Beast aan in een reeks van uit de hand lopende ontmoetingen. Ondertussen verschijnt de schaduw van Price in de achtergrond als een orkestrator die geheime informatie over beide mannen heeft. Dit klinkende hoogtepunt van zijn wereldwijde blockbusters wordt geproduceerd door Shyamalan en Jason Blum."

Van Bruce Willis is bekend dat hij te zien is als David Dunn en Samuel L. Jackson is terug als Elijah Price. James McAvoy zal weer invulling geven aan Kevin Wendell Crumb en Anya Taylor-Joy is terug als Casey Cooke. Ook Sarah Paulson zal zich in de strijd mengen.

Glass heeft al een verschijningsdatum, namelijk 19 januari 2019.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Weer een karakter die Willis gaat verpesten net als in Die Hard 5? Hij doet het al jaren kut.
Aan de andere kant wist Shyamalan wel de beste acteer prestaties uit hem te krijgen...

Aiwass

Avatar

Dat Die hard 5 een kutfilm was lag in mijns inziens niet aan Willis, maar meer aan het scenario/regie. Dat terzijde.
IK denk dat Shyamalan bij zijn verfilming van Glass zich lelijk gaat vertillen daar er nu meerdere verhalen door elkaar lopen/gaan lopen. Als hij struikelt over het kleinste detail dan is dat ook min of meer een smet op zijn andere films (in zekere zin).

nieuwslaatste nieuws

meest populair