Adam Scott is de stiefvader van een duivelskind in trailer 'Little Evil'

Horrorkomedie van 'Tucker and Dale vs. Evil'-regisseur Eli Craig.


Op het internet is de trailer van Little Evil vroegtijdig te zien. Aan het einde van de video wordt aangegeven dat de film van Eli Craig (Tucker and Dale vs. Evil) nu al te zien is, wat niet klopt. De horrorkomedie zal namelijk door streamingdienst Netflix pas volgende week vrijdag uitgebracht worden: 1 september. Liefhebbers van hoofdrolspelers Adam Scott en Evangeline Lilly kunnen in ieder geval nu hun slag slaan en hieronder de trailer terugvinden.

De dolgelukkige Gary is zojuist met de liefde van zijn leven getrouwd, Samantha. Maar zijn bestaan is net niet helemaal perfect, want Samantha heeft een zoon uit een eerdere relatie, genaamd Lucas, en die gedraagt zich anders dan normaal. Gary krijgt weldra het idee dat Lucas niet zomaar een vreemd jongetje is, maar de zoon van de Duivel.


Little Evil is al sinds 2013 in de maak. Craig rondde destijds het script af voor Universal Pictures, maar die sloegen het idee af. Netflix nam het kort daarna over als financier en distributeur. Scott en Lilly leiden een cast die uit namen bestaat zoals Donald Faison, Clancy Brown en Tyler Labine. Laatstgenoemde speelde één van de twee titelrollen in het eerdergenoemde Tucker and Dale vs. Evil.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair