Michael K. Williams geschrapt uit 'Han Solo'

Michael K. Williams geschrapt uit 'Han Solo'

Reshoots hebben consequenties.

Aan het begin van de filmzomer van 2018 verschijnt Han Solo, de Star Wars spin-off die eigenlijk geregisseerd zou worden door het duo Phil Lord en Christopher Miller. Door meningsverschillen vertrokken zij en de regie werd overgenomen door Ron Howard. En dit blijkt gevolgen te hebben voor acteur Michael K. Williams.

Williams, aangetrokken door Lord & Miller, zal namelijk niet meer te zien zijn in de film. In gesprek met Deadline geeft hij aan dat de reshoots overlappen met zijn andere klussen:

"Het is wat het is. We hebben een geweldig personage ontwikkeld. Ik ben er trots op. Toen Howard werd aangenomen moesten er reshoots komen voor mijn personage, zodat deze aansluit op de richting die de producenten vragen van Howard. Ik had een maand naar Londen moeten komen, maar ik ben in Afrika. Het komt neer op planning. Ik heb werk tot eind november. Ze wilden me nu en ik kon niet komen. Dus ze moesten knippen."

De acteur zou een half mens/half dier-rol hebben in de film. Het is onbekend of de rol nu door iemand anders wordt ingevuld. De nog titelloze Han Solo-film staat gepland voor eind mei 2018. De titelrol wordt ingevuld door Alden Ehrenreich.



NieuwsFilm

meest populair