Geen ontsnapping mogelijk op poster 'Geostorm'

Geen ontsnapping mogelijk op poster 'Geostorm'

Dat was Gerard Butler...

Er is geen ontsnappen aan de storm. Zoveel wordt duidelijk op de nieuwe poster van Geostorm, de rampenfilm waarin Gerard Butler een wetenschapper speelt. Zijn kansen om te overleven lijken - gezien het beeld - niet heel groot.

Bekijk de afbeelding
Geostorm vormt het regiedebuut van Dean Devlin, die onder meer het script van Independence Day schreef. Naast een hoofdrol voor Butler (wetenschapper Jake), zijn er ook rollen voor Jim Sturgess (broer van Jake, Max), Abbie Cornish (geheim agent Sarah Wilson), Alexandra Maria Lara (astronaut Ute Fassbinder, die leiding heeft over het ISS), Daniel Wu (Cheng, de Hongkongse supervisor van het Dutch Boy Program), Ed Harris (Amerikaanse minister van buitenlandse zaken, Leonard Dekkom) en Andy Garcia (Amerikaans president Andrew Palma).

Als Geostorm begint, vinden er wereldwijd natuurrampen plaats. De wereldleiders kwamen daarna bij elkaar om een netwerk van satellieten te bouwen die het weer in toom kunnen houden. Maar iets gaat mis: het systeem dat de planeet moest beschermen, valt hem nu aan. Het is het begin van een race tegen de klok om de wereld en de mensheid te redden...

Geostorm bedreigt vanaf 19 oktober de wereld.



NieuwsFilm

meest populair