'Thor: Ragnarok' wordt wel heel kort

'Thor: Ragnarok' wordt wel heel kort

Terwijl er zoveel zal gebeuren in de film.

Taika Waititi heeft de speelduur van zijn Thor: Ragnarok bevestigd. Het lijkt erop dat het een behoorlijk korte Marvel-film wordt: 90 minuten. Waititi reageerde op sociale media op een gerucht dat zijn Marvel-avontuur 2 uur en 10 minuten zou duren, waarop hij reageerde dat de film korter wordt (maar een lange aftiteling zal krijgen). Hieronder de humoristische reactie van Waititi:

Gezien de manier waarop Waititi reageert, kan het zijn dat hij niet heel serieus is. Daar komt bij dat diverse bioscoopketens een speelduur van 2 uur en 10 minuten melden. Tegelijk kan het ook wel zo zijn dat Taika Waititi serieus is. De Nieuw-Zeelander staat bekend om zijn aparte gevoel voor humor en gaf in het verleden al eens aan dat zijn film hooguit honderd minuten zou duren. Het verschil tussen negentig en honderd minuten is niet zo groot en dat maakt het niet heel onwaarschijnlijk.

Dat betekent meteen dat Thor: Ragnarok een vlotte film wordt. Er moet veel verhaal verteld worden: de film laat niet alleen zien hoe Thor (Chris Hemsworth) samen met broer Loki (Tom Hiddleston) naar vader Odin (Anthony Hopkins) op zoek gaat, maar ook hoe Thor het in een gladiatorenstrijd opneemt tegen Hulk (Mark Ruffalo) en hoe Thor een team vormt om te voorkomen dat Hela (Cate Blanchett) Asgard vernietigt.

Een korte film met een hoog tempo dus. Vanaf 26 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair