LEGO geeft Millennium Falcon grootste LEGO-set ooit

LEGO geeft Millennium Falcon grootste LEGO-set ooit

Met meer dan 7.500 stukjes.

Het wordt feest voor de fans van LEGO en Star Wars. Volgende maand verschijnt er namelijk een LEGO-set van de Millennium Falcon. Deze valt binnen de Ultimate Collector Series en de set bestaat uit maar liefst 7.541 stukjes. En hiermee is het de grootste LEGO-set ooit.

Het is niet de eerste keer dat Han Solo's geliefde ruimteschip uit de Star Wars saga in een exclusieve versie verschijnt. Naast allerlei kleinere uitvoeringen verscheen in 2007 al een Millennium Falcon bestaande uit bijna 5.200 stukjes. Hieronder de trailer voor de 2017-versie:


Vanaf 1 oktober is de LEGO Star Wars Ultimate Collector Series Millennium Falcon verkrijgbaar voor zo'n 800 dollar. Mogelijk een koopje, aangezien de 2007-versie snel was uitverkocht en tegenwoordig voor zo'n 5000 dollar wordt aangeboden. En hieronder een video van LEGO waarin details prijs worden gegeven:


Grappig aan de set is dat deze is in te delen is als de versie uit Star Wars uit 1977 als de versie in Star Wars: The Last Jedi, eind dit jaar te verschijnen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair