Arnold Schwarzenegger moet dood in trailer 'Killing Gunther'

Arnold Schwarzenegger moet dood in trailer 'Killing Gunther'

Een groep excentrieke collega's willen van hem af in deze actiekomedie.

De eerste trailer van actiekomedie Killing Gunther is tevoorschijn gekomen. Taran Killam is verantwoordelijk voor zowel de regie als het schrijfwerk. In de titelrol zien we Arnold Schwarzenegger terug als een top huurmoordenaar. Hij is echter zo goed, dat andere dodelijke figuren het op hem gemunt hebben. Aan de trailer te zien hebben we met een soort mockumentary te maken.

Gunther is 's werelds beste huurmoordenaar. Gek genoeg maakt dat van hem naast een goede werknemer ook een geweldig doelwit, want andere huurmoordenaars zijn Gunther zat. Hij is arrogant en pikt de beste karweien in. Daarom besluit een aantal van deze beroepsgenoten de handen ineen te slaan om Gunther uit de weg te ruimen. De excentriekelingen krijgen echter meer dan waar ze op rekenden, want Gunther is hen altijd een stap voor.


De mensen die Schwarzenegger uit de weg willen ruimen worden o.a. gespeeld door Hannah Simone, Allison Tolman, Aaron Yoo en Bobby Moynihan. Zie hieronder tevens de poster van de film. Wie geïnteresseerd is na het kijken van de trailer kan Killing Gunther eind september via VOD zien. Daarvoor komt de actiekomedie gelimiteerd uit in de Amerikaanse bioscopen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair