Domhnall Gleeson is 'n hopeloze romanticus in red-band trailer 'Crash Pad'

Domhnall Gleeson is 'n hopeloze romanticus in red-band trailer 'Crash Pad'

Hij valt voor Christina Applegate, maar zij is al getrouwd met Thomas Haden Church.

Het zit Domhnall Gleeson niet mee in de red-band trailer van Crash Pad, welke uitgebracht is door Indomitable Entertainment (Into the Grizzly Maze) en Windowseat Entertainment (Barely Lethal). De film gaat over liefdesverdriet en wraak, en Gleeson's karakter wordt daar onbedoeld het grootste slachtoffer van. Naast hem worden andere hoofdrollen in deze komedie vertolkt door Thomas Haden Church, Christina Applegate en Nina Dobrev.

Stensland is een hopeloze romanticus die denkt de liefde van zijn leven gevonden te hebben na een onenightstand: Morgan. Maar de vrouw die ouder dan hem is blijkt al getrouwd te zijn met Grady, iemand die haar zwaar verwaarloost. Voor Morgan was de onenightstand puur een manier om wraak te nemen. Stensland wil haar vervolgens chanteren door alles aan haar man op te biechten, maar zijn plan loopt anders wanneer Grady bij Stensland besluit in te trekken. Hij denkt juist op deze manier zijn vrouw terug te kunnen pakken.


Crash Pad is geregisseerd door Kevin Tent en komt uit de geest van Jeremy Catalino. Deze herfst komt de komedie gelimiteerd uit in de Amerikaanse bioscopen. 27 Oktober om precies te zijn. Via VOD is hij eerder te zien, namelijk vanaf 25 september.

NieuwsFilm

meest populair