Tarantino over Grind House en meer

MTV sprak met regisseur Quentin Tarantino, die momenteel met Robert Rodriguez werkt aan de duo-film Grind House. Beide regisseus zullen hiervoor een film van een uur regisseren, en Tarantino onthulde in het interview de namen van de twee delen: Planet Terror en Death Proof.

Tussen deze twee films in zal nog een vijftal trailers van niet bestaande films te zien zijn, met de bedoeling het geheel in de sfeer te krijgen van een echte Grind House, een term die slaat op een bioscoop waarin meerdere B-films achter elkaar worden geprogrammeerd.

[eng]"That's one of the things we're looking the most forward to, shooting the phony trailers that will play in between the movies. I'm working out my blaxploitation trailer, and possibly a kung-fu trailer, a sexploitation trailer, a spaghetti-western trailer. I just need to kind of work them out a little bit. I'm just getting them down there, but I think for sure I'm going to do the sexploitation trailer, which is called Cowgirls in Sweden."[/eng]

Tarantino liet ook nog weten dat het meedoen van Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone in zijn oorlogsfilm Inglorious Bastards niet meer dan geruchten zijn. De enige zekerheid in de cast tot op heden is Michael Madsen.

Voor meer info over Grind House, Kill Bill 3, The Vega Brothers en Sin City 2 kun je hier terecht.



NieuwsFilm

meest populair