Warner Bros. huurt nieuwe schrijver in om waardeloos script 'Justice League Dark' te redden

Warner Bros. huurt nieuwe schrijver in om waardeloos script 'Justice League Dark' te redden

Een bekende naam die eerder werd genoemd als potentieel regisseur van het moeizame project.

Al een tijdje is de duistere stripboekenfilm Justice League Dark in ontwikkeling bij Warner Bros. Zoals de naam al doet vermoeden, is dat inderdaad de donkere tegenhanger van DC's andere superheldenteam de Justice League. Het tot leven wekken van Justice League Dark lijkt inmiddels haast een onmogelijke opgave te zijn. Het is immers een komen en gaan van diverse regisseurs en scenarioschrijvers geweest. Echter lijkt er nu door de officiële aanstelling van Gerard Johnstone als nieuwe scriptschrijver toch schot in de zaak te zitten.

Johnstone wordt voornamelijk ingehuurd om het vermoedelijk momenteel oninteressante script van Justice League Dark te verbeteren en te verfijnen. Warner Bros. zou alles behalve tevreden zijn met het verhaal wat nu op tafel ligt bij de grote studiobazen. Eerder werd de naam van Johnstone ook al gekoppeld aan de regisseurspositie van de film, maar zover lijkt het nog niet te zijn. Johnstone werd benaderd door Warner Bros. omdat men zijn werk voor de film Housebound erg goed vindt. Johnstones stijl zou erg passen bij de richting die Warner Bros. op wil met DC's Justice League Dark.

Warner Bros. is dus nog steeds volop bezig met het produceren van deze volgende parel gebaseerd op de stripboeken van DC. Maar voor het zover is, moet de studio eerst nog even op zoek naar een regisseur die deze oester wil openbreken. Wellicht gaat Johnstone dat daadwerkelijk doen en komen de geruchten uit, maar dan zal hij eerst wel een fatsoenlijk script voor Justice League Dark met personages als John Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatanna en Etrigan the Demon moeten afleveren...

Zit jij überhaupt te wachten op een duistere Justice League Dark film? Laat het ons weten in de reacties hieronder!



NieuwsFilm

meest populair