Trippy posters introduceren de personages 'Flatliners'

De reboot laat niet lang meer op zich wachten.

Er is een nieuwe set posters vrijgegeven die ons de personages van de aankomende Flatliners-reboot laten zien. We kunnen vrij weinig vertellen over de personages, omdat er nog vrij weinig over hen bekend is. Over de film zelf weten we ook nog maar weinig, behalve dat het een vervolg, maar tegelijk een remake van het origineel is.

Dat zit zo in elkaar, omdat Kiefer Sutherland hetzelfde personage speelt, dat hij in het origineel ook was, Nelson Wright. Om de een of andere reden is daarvan geen poster vrijgegeven, maar wel van de nieuwe personages. We ontmoeten dus vijf verschillende medicijnenstudenten die aan het experimenteren slaan met de dood. Op één na, staat er bij elke poster een zinnetje tekst, dat duidelijk maakt hoe de personages naar de gevaarlijke experimenten kijken. Vanaf 9 november in de Nederlandse bioscoop.

Courtney (Ellen Page)


Laten we maar meteen beginnen met de enige poster die geen tekst krijgt. Wellicht wordt zij de hoofdpersoon van de film en wil men haar positie nog in het midden laten.

Bekijk de afbeelding
Ray (Diego Luna)

Het personage van Luna lijkt de experimenten vooral te willen stoppen, en dat staat ook op zijn poster.

Bekijk de afbeelding
Jamie (James Norton)

Maar het personage van Norton is er helemaal voor om door te gaan met de gevaarlijke experimenten en staat te springen om de volgende te zijn.

Bekijk de afbeelding
Sophia (Kiersey Clemons)

Clemons lijkt in te zien dat er veranderingen plaatsvinden in de hersenen van de personages.

Bekijk de afbeelding
Marlo (Nina Dobrev)

Speelt een ogenschijnlijk iets arrogant personage, dat er een persoonlijke uitdaging in ziet.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair