Celebrity

Chloë Grace Moretz en Brooklyn Beckham weer terug bij elkaar?

Zoetsappige taferelen op Instagram wijzen daar wel op!

door FilmTotaal om 16:56 in Celebrity
Het lijkt erop dat actrice Chloë Grace Moretz (Brain on Fire, Carrie) en fotografiestudent en zoon-van Brooklyn Beckham weer terug bij elkaar zijn. Op Instagram verschenen er namelijk een aantal signalen dat de twee jonge sterren weer met elkaar aan het daten zijn.

Begin vorig jaar hadden Moretz en Beckham ook al een relatie van enkele maanden, maar die verbraken ze ongeveer een jaar geleden. Nu lijken de twee weer bij elkaar te komen, want Moretz volgt Beckham sinds enkele weken weer op Instagram en ook liet ze een hartjes-emoji achter onder een van Beckhams laatste foto's.

Ook zouden Moretz en Beckham onlangs samen een party in Los Angeles hebben bezocht. Volgens de geruchten zou Moretz aan meerdere feestgangers dolblij hebben lopen te vertellen dat zij en Beckham weer een setje zijn. De twee jonge tortelduifjes zouden elkaar de laatste tijd dus weer veel zien.

Beckham werd echter wel nog tot voor kort geleden gelinkt aan YouTube-ster Madison Beer, maar gezien het geflirt tussen hem en Moretz over en weer zal dat vast wel niet waar zijn. Nu is het nog wachten op de officiële bevestiging dat 20-jarige Moretz en 18-jarige Beckham daadwerkelijk weer verliefd zijn op elkaar.


Of is dit alles puur vriendschappelijk?

NieuwsFilm

meest populair