'Aquaman' wordt als Star Wars onder water

'Aquaman' wordt als Star Wars onder water

Heel uniek.

Acteur Ludi Lin was onlangs te zien in Power Rangers, maar breekt volgend jaar door met Aquaman. Daarin is hij naast Jason Momoa te zien in een van de rollen en speelt hij Murk. Dat is de leider van het leger van Atlantis, iemand die mogelijk eerst Aquamans broer Orm (Patrick Wilson) steunt en vervolgens zich achter Aquaman schaart.

Tijdens een interview met de Canadese radiozender Kiss Radio, deelde hij wat details over de film. Hij vergeleek de film van regisseur James Wan met Star Wars. Maar eerst vertelde hij over zijn personage: "Murk heeft wat veranderingen doorgemaakt, een beetje als de Zwarte Ranger. Ik vind het leuk als mensen me in een hokje plaatsen, want dat geeft me de kans daaruit te breken. Je plaatst me voor een muur en ik doorbreek die. Dus ik denk dat Murk behoorlijk gaat verschillen van het oorspronkelijke personage. Maar hij wordt heel bijzonder."

Vervolgens werd hem gevraagd over hoe de DC-film er anders uit zal zien dan andere DC-films. "Het ding is, er zit zoveel in Aquaman, wat ik tot nu toe gezien heb tijdens de opnames, zit echt boordevol. Het verschil tussen Aquaman en andere DC-films, is dat dit bestaat in een ander universum. James Wan, onze regisseur, is fantastisch. Hij omschrijft zijn visie als Star Wars onder water en zo is het ook! Alles werkt anders, de natuurwetten, de wapens, de personages, alles is uniek. Het is echt fantastisch."

Wat we tot nu toe gehoord hebben, wordt het inderdaad ook een vernieuwend project, waarin veel onder water opgenomen is. Een grote uitdaging, en dat belooft ook heel wat voor 2018, als de film in de bioscoop draait.



NieuwsFilm

meest populair