Angelina Jolie wil met spoed man terug in haar leven

De actrice heeft het zwaar in haar eentje.

Momenteel is Angelina Jolie op tour om haar nieuwste film First They Killed My Father, een Netflix-productie, te promoten. In een interview met de Sunday Telegraph werd de actrice ook nog even gevraagd naar haar privéleven. Jolie lijkt alles behalve te genieten van haar vrijgezellenbestaan.

"Ik vind het helemaal niks om alleen te zijn," vertelt Jolie openhartig in het interview. "Het is niet dat ik dit graag wilde. Er niks leuks aan. Het is gewoon moeilijk," zegt de actrice en regisseuse. Jolie verbrak ongeveer een jaar geleden haar relatie met acteur Brad Pitt. In september 2016 diende ze de echtscheidingspapieren in bij de rechtbank. Sindsdien heeft Jolie zover we weten geen relatie meer gehad.

"Soms komt het misschien over dat ik alles wel red in m'n eentje, maar in werkelijkheid heb ik veel moeite om mijn dagen door te komen," biecht de normaal zo sterk ogende Jolie op. Niet alleen heeft de 42-jarige actrice het druk met haar acteer- en regieklussen, ook heeft ze een heel huishouden nog te runnen. Een zware taak, en dat merkt de actrice ook lichamelijk. "Emotioneel gezien heb ik een zwaar jaar achter de rug en ook heb ik last van andere gezondheidsklachten. Ik moet mijn gezondheid dus goed in de gaten blijven houden," aldus Jolie.

Een tijdje terug waren er nog geruchten dat Jolie en haar ex Pitt weer terug bij elkaar zouden komen. Jolie zou Pitt een tweede kans willen geven, als hij zich aan zou passen voor haar en zijn gezin, zo werd er beweerd door enkele anonieme bronnen toen. Daar lijkt dus in ieder geval niks van waar te zijn.

Jolie moet het dus schijnbaar nog even zonder man doen, maar hoelang kan dat nou duren met zo'n uiterlijk en status?



NieuwsFilm

meest populair