Lekkere nieuwe foto van Alicia Vikanders Lara Croft uit 'Tomb Raider' reboot

Lekkere nieuwe foto van Alicia Vikanders Lara Croft uit 'Tomb Raider' reboot

Stoer ding!

In Empire verscheen deze week een nieuwe foto van de aankomende Tomb Raider reboot met in de hoofdrol Alicia Vikander als heldin Lara Croft. Één ding is zeker: Vikander is overtuigend als een stoere Lara Croft!

Op de foto lijkt het net of Croft direct uit de oorspronkelijke videogame is gestapt. Te zien is hoe Croft met een strakke blik haar pijl en boog heeft gespannen. Vermoedelijk is het de bedoeling dat die pijl in het lichaam van een slechterik verdwijnt, maar de foto zou natuurlijk ook uit een andere context kunnen zijn geplukt.

In het tijdschrift staan ook wat quotes van Vikander, die aan de fans van de populaire videogame een modernere, jonge versie van het personage Lara Croft belooft. "We vroegen onszelf af wat de beroemde eigenschappen van Lara zijn en hoe we haar als een jonge vrouw uit 2018 kunnen laten voelen," vertelt de Zweedse actrice.

Het plot van de film is hoogstwaarschijnlijk sterk gebaseerd op de game uit 2013, waarin Croft wordt gevolgd nadat zij door een scheepsbreuk op het fictieve eiland Yamatai aanspoelt. Tomb Raider moet op 16 maart 2018 in de bioscopen verschijnen. De regie is in handen van Roar Uthaug.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair