Celebrity

Lady Gaga geeft zichzelf volledig bloot in heftige documentaire 'Five Foot Two'

Later deze maand te zien op Netflix, maar de documentaire ging gisteren alvast in première op het Toronto Film Festival!

door FilmTotaal om 15:22 in Celebrity
Deze maand verschijnt op Netflix een documentaire over het leven van zangeres en actrice Lady Gaga. Gaga werd meer dan een jaar lang gevolgd door de camera's om haar alledaagse leven vast te leggen. Haar leven is echter alleen niet altijd vol rozengeur en maneschijn, zo blijkt wel tijdens de première van de documentaire op het filmfestival van Toronto, Canada. 

Momenteel is Gaga op wereldtournee om haar laatste album Joanne te promoten. Tussendoor maakte de artieste echter even de tijd om de première van haar aankomende documentaire Gaga: Five Foot Two bij te wonen in Toronto. In de Netflix-productie wordt een uniek kijkje geven in het leven van Gaga. Zo wordt Gaga gevolgd op weg naar haar optreden tijdens de Super Bowl Halftime Show en tijdens filmopnames, maar de documentaire focust zich vooral op haar als persoon. Gaga blijkt namelijk niet altijd een gemakkelijk leven te leiden.

In Five Foot Two zien we Gaga namelijk ook op haar meest kwetsbare momenten, de minder glamoureuze momenten buiten de schijnwerpers. Tegenover de aanwezige journalisten in Toronto vertelt een zichtbaar geëmotioneerde Gaga: "Het is moeilijk, maar ook bevrijdend. Ik heb last van chronische pijn, andere klachten en schaamte. Ik hoop dat mensen die de documentaire kijken en ook dergelijke klachten hebben, inzien dat ik net als hen ben en dat je moet vechten voor je geluk."

Five Foot Two is vanaf 22 september op Netflix te zien. Hieronder een trailer van de documentaire! Gaga is ook volgend jaar te zien in Bradley Coopers A Star Is Born, waarin zij de hoofdrol vertolkt.NieuwsFilm

meest populair