Acht personageposters 'Thor: Ragnarok'

Acht personageposters 'Thor: Ragnarok'

Wie zijn de hoofdpersonen in deze Marvel-film?

Er zijn acht personageposters vrijgegeven van Marvel-film Thor: Ragnarok. De aparte beelden tonen ons de hoofdpersonen van de film, in dit bericht vertellen we je (in het kort) wat we over elk van hen weten in de context van dit avontuur van regisseur Taika Waititi.

Thor (Chris Hemsworth)


Aan het begin van Thor: Ragnarok, is Thor samen met Loki op zoek naar Odin. Op Aarde wordt het duo, of in elk geval Thor, aangevallen door de kwaadaardige Hela. Zij verbant hem naar een andere planeet.

Bekijk de afbeelding
Hulk (Mark Ruffalo)

Dat is de planeet Sakaar, waar de Hulk jaren eerder op de een of andere manier terecht kwam. Hij is al tijden niet meer terug veranderd in Bruce Banner en heeft leren praten. Hulk is een gladiator en eentje die nooit verliest. Dus ook niet van zijn voormalig partner, Thor, als het aan hem ligt.

Bekijk de afbeelding
Loki (Tom Hiddleston)

Loki heeft weer dezelfde kwaadaardige plannen als altijd. Hij werd koning van Asgard, maar kreeg te maken met de dreiging van Hela. Waarop hij vermoedelijk moest erkennen dat hij toch niet zo goed was (en daarom op zoek naar vader Odin gaat).

Bekijk de afbeelding
Valkyrie (Tessa Thompson)

Is een krijgster uit Asgard, die ooit lid was van de elitetroepen van Odin. Maar nu werkt ze voor de Grandmaster en houdt ze de gladiatoren in het gareel.

Bekijk de afbeelding
Hela (Cate Blanchett)

Wellicht de MCU-variant van de Dood. Zij wil Asgard vernietigen en is uit op veel meer slechts voor de wereld. En ze heeft duizenden jaren opgesloten gezeten als Thor: Ragnarok begint, dus zal niet heel vrolijk zijn.

Bekijk de afbeelding
Heimdall (Idris Elba)

Raakt bij de aanval van Hela op Asgard, of iets daarvoor, vermist. Hem treffen we dus in een heel nieuwe situatie aan.

Bekijk de afbeelding
Odin (Anthony Hopkins)

Dat geldt ook voor Odin, die een tijd als zwerver op Aarde heeft gewoond.

Bekijk de afbeelding
Grandmaster (Jeff Goldblum)

Tot slot is er nog de Grandmaster, een van de Elders of the Universe. Hij is gefascineerd met gokken en heerst over de planeet Sakaar, waar hij extravagante feesten organiseert en ook gladiatorengevechten houdt.

Bekijk de afbeelding
Thor: Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair