Algemeen

Eerste beelden nieuwe 'Day of the Dead'

De nieuwste remake van de George A. Romero-zombieklassieker.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:35 in Algemeen
En opnieuw wordt één van de Dead-films van wijlen George A. Romero verfilmd. Dit keer is het Day of the Dead, verschenen in 1985 en het derde deel in de oorspronkelijke Dead-trilogie. Hieronder zie je een eerste poster en foto's vanaf de set van de film van regisseur Hèctor Hernández Vicen.

In Day of the Dead: Bloodline zwerft een kleine groep militairen en overlevers rond in de ondergrondse bunker op zoek naar het medicijn die de wereld kan redden van de zombies. De voormalige medisch student Zoe Parker wordt achtervolgd door een duister figuur uit haar verleden, een half-mens/half-zombie die haar wil vernietigen.


Er zijn rollen voor onder meer Sophie Skelton, Johnathon Schaech, Marcus Vanco, Jeff Gum en Lorina Kamburova. Een verschijningsdatum is nog niet bekend. In 2008 verscheen overigens als een remake met dezelfde titel, Day of the Dead.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

De gemiddelde zombie uit de walking dead vind ik er al beter uitzien. Het 'day of the dead'-verhaal heeft in mijn optiek altijd beter eruit kunnen zien dan dat het verfilmd is (zeker na het drama van 2008 met die muurklauterende zombies). Hopelijk wordt het wat.

ThomasOMalley

Avatar

Fijn dat iedereen de kaaklijn van een Griekse god heeft in deze film.

Chris23

Avatar

Als de cast van een zombiefilm alleen uit fotomodellen bestaat is dat meestal een aanwijzing dat het een goede zombiefilm word.

Sunspot

Avatar

Gaat zeker weer troep worden, net als die remake van 2008, zo slecht was dat, begon leuk op die snelweg, maar daarna, man man...

Veel te veel slechte zombiefilms, keer op keer is het troep, met een paar uitzonderingen.

Beter maken ze deze remake wel goed, ga het zien, maar heb lage verwachtingen.

meanrat

Avatar

Sjeezus...weer een blik goedkope modelletjes opengetrokken om de casting te vullen. Ook de visagie is een of andere moeder die tijdens schooltijd de acteurs mocht komen schminken. Lachwekkende foto's.

Sunspot

Avatar

Sowieso heeft The Walking Dead de beste zombies ooit gemaakt, gewoon zo goed, details, alles

KeesjeNL

Avatar

^^ Sunspot Game of Thrones nooit gezien?

Sunspot

Avatar

Jawel, paar maanden geleden mee begonnen, vette serie.

De doden zijn ook vet goed gedaan, maar bij The Walking Dead vind ik het nog beter, maar misschien ook omdat je veel meer close-ups hebt, veel langer in beeld duidelijk.

In GoT zie je ze meer van een afstand, of ze vechten en zijn kort in beeld, zoiets.

Goku32

Avatar

Poehh waarom waarom waarom weer een remake van een classic film. Nergens voor nodig vind ik maak eens iets anders

nieuwslaatste nieuws

meest populair