Jennifer Lawrence dodelijk verleidelijk in 'Red Sparrow' trailer

Jennifer Lawrence dodelijk verleidelijk in 'Red Sparrow' trailer

Als Russische spion.

Binnenkort is ze te zien in mother! en niet lang daarna zit Jennifer Lawrence alweer in de film Red Sparrow, van regisseur Francis Lawrence. De naamgenoten namen maakten eerder de laatste drie Hunger Games-verfilmingen. 20th Century Fox heeft de eerste trailer prijsgegeven voor hun spionagethriller.

In Red Sparrow probeert Dominika Egorova (Lawrence) te overleven in de bittere bureaucratische realiteit waaruit de hedendaagse Russische geheime diensten bestaan. Tegen haar wil wordt ze gerekruteerd om informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten in te winnen en hiervoor zijn alle middelen toegestaan. Ze moet de CIA-agent Nathaniel Nash (Edgerton) verleiden en de twee staan al snel lijnrecht tegenover elkaar. Haar opdracht wordt bemoeilijkt wanneer ze binnen de CIA gerekruteerd wordt om een verrader in Washington te vinden.

Naast Lawrence zijn er ook rollen voor Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker en Jeremy Irons. In de Nederlandse bioscoop wordt Red Sparrow op 1 maart verwacht.



NieuwsFilm

meest populair