Algemeen

Vuurdraak uit 'Thor: Ragnarok' onthuld!

Bekijk hem in al zijn glorie.

door Jim Pedd om 14:41 in Algemeen
In het Disney California Adventure Park wordt een nieuwe attractie geopend. Het gaat om Guardians of the Galaxy - Monsters After Dark, waarin de Guardians het opnemen tegen Surtur's Vuurdraak. De look van die draak, die naar het schijnt als schurk in Thor: Ragnarok zit, is nu onthuld.


Thor (Chris Hemsworth) zal het vermoedelijk in het begin van de film tegen de draak opnemen. Eerder deze week hoorden we namelijk nog dat Thor als Ragnarok begint al twee jaar door het universum reist, op zoek naar Thanos (Josh Brolin). Ondertussen neemt hij het op tegen allerhande intergalactische dreigingen, waaronder de demonische Surtur. Die heeft een draak en die kan je hieronder zien.

Taika Waititi regisseert Thor: Ragnarok. In de film raakt Thor gevangen op een andere planeet, Sakaar, waar hij het op moet nemen tegen Hulk (Mark Ruffalo). Daarnaast moet hij zo snel mogelijk terug naar Asgard, dat bedreigd wordt door Hela (Cate Blanchett).

Vanaf 26 oktober draait Thor: Ragnarok in de bioscoop.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Dan krijgen we een gevaarlijk uitziende draak/monstertje die een kaakslag krijgt van Hulk en neer gaat.
Geen spannende scene maar een coole scene en dat verwacht ik van de hele film.

Nature

Avatar

Lijkt me een vette film.

ThomasOMalley

Avatar

Wat een verschrikkelijk lelijke afbeelding.

Xenolicker

Avatar

Aparte draak. Is het eigenlijk Loki, want ik zie bepaalde overeenkomsten? Of heeft Smaug het met Maleficent gedaan en is dit het resultaat wat uit die onheilige verbintenis is voortgekomen?!

Philmhuis

Avatar

Weer fout.. Het is geen nieuwe attractie in Disney California Adventure Park, maar een tijdelijke Halloween-versie van een bestaande attractie.. Normaal heet deze attractie.. Guardians of the Galaxy: Mission Breakout.. Maar omdat ze in USA vroeg beginnen met Halloween.. Hebben ze nu al een Halloween-versie er aangegeven. De draak ziet er wel erg goed uit.

Utah

Avatar

Ik ben benieuwd naar de chemie tussen Mark Ruffalo en Chris Hemsworth. Lijkt veelbelovend.

MisterMarvel

Avatar

Goed om te zien dat Thor en Bruce in 2 jaar tijd alle Dragonballs hebben gevonden en dus nu Shenron eindelijk kunnen oproepen. Ben benieuwd welke wensen ze zullen uitspreken en of ook Dende en Picollo in de film te zien zullen zijn.

Ziet er in ieder geval goed uit

NieuwsFilm

meest populair