Waar de problemen in 'Thor: Ragnarok' uit voortkomen

Wat heeft Thors halfbroer gedaan?

In Thor: Ragnarok komt de titelheld, gespeeld door Chris Hemsworth, tegenover zijn grootste uitdaging ooit te staan: Hela (Cate Blanchett). In een interview vertelt producent Brad Winderbaum nu waar die problemen uit voortkomen. Vanaf hier volgen dan ook spoilers voor de film van Taika Waititi.


De producent vertelt dat Loki (Tom Hiddleston) verantwoordelijk is. "De vorige keer dat we Loki zagen, had hij min of meer zijn doelen bereikt, werd hij koning van Asgard en heerst hij over die plek. Maar waar we achter komen, wat Thor vroeg leert, is dat er een boel verschrikkelijke dingen in de kosmos zijn, die anders zouden moeten zijn. We leren dat Odin veel meer deed om het universum veilig te houden, dan je op het eerste gezicht zou denken."

Daar krijgt Loki dan ook problemen mee: "Er zijn allemaal van die bedreigingen die hij afhield, of die hij ver weg hield, waarvoor hij gebruik maakte van zijn krachten, waar Loki niet op voorbereid was. Dus hij wordt koning van Asgard, alles is goed, als een feest. Maar wat hij zich niet realiseert, is dat al die dreigingen zich net over de horizon bevinden, waarbij Hela de grootste en slechtste van al is."

Vanaf 26 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair