Volledige trailer 'Star Wars: The Last Jedi' in oktober

Volledige trailer 'Star Wars: The Last Jedi' in oktober

En een poster?

Voor de fans die al maanden reikhalzend uitkijken naar de tweede trailer voor Star Wars: The Last Jedi kunnen zich gaan opmaken voor 9 oktober. Acteur Mark Hamill heeft namelijk via Twitter laten weten dat er die dag wat staat te gebeuren.

Op een zoveelste Tweet van een fan die schreef dat het "vandaag de perfecte dag is om de trailer te laten verschijnen", reageerde Hamill verhullend, maar ook weer duidelijk: "Bekijk 'Monday Night Football' op maandag 9 oktober." Hiermee lijkt de acteur aan te geven dat we op die dag eindelijk de beelden te zien krijgen. De tweet is overigens snel daarna verwijderd.

Al geruime tijd worden er door verschillende media artikelen gewijd aan het feit dat het alweer een half jaar geleden is dat we de eerste teaser zagen voor de film van regisseur Rian Johnson en dat het wel erg lang lijkt te duren voor we een verse trailer krijgen te zien. Sommige media voorspelden zelfs dat er helemaal geen trailer mee zou gaan verschijnen.

Nu lijkt het er dus op dat Walt Disney en Lucasfilm ons op 9 oktober trakteren op een nieuwe trailer. De film verschijnt ruim 2 maanden later in de bioscoop. Hieronder dan nog maar eens die teaser trailer:


Wie weet krijgen we dan ook de officiële filmposter te zien. Hieronder een fan made-versie:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair