Video

Zie onze bevroren toekomst in trailer sci-fi actiefilm '2037: Winter's Dream'

Waarin de strijd tussen mensen die wel en niet in de nieuwe ijstijd kunnen leven losbarst.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 18:12 in Video
Bekijk hieronder de trailer voor de ijzige sciencefictionfilm 2037: Winter's Dream, van filmmaker Joey Curtis (Quattro Noza). Hij schreef ook het script, gebaseerd op een verhaal van Paul Sidhu, de schrijver van onder andere . Curtis is vooral bekend van zijn script voor Blue Valentine. In 2037: Winter's Dream beleven we een soort nieuwe ijstijd, en hebben wetenschappers een nieuw soort mensen ontwikkeld die in de kou kunnen overleven en in dienst van de oude soort mensen staan. Dat gaat natuurlijk goed mis.In het 2307 is de aarde bevroren en zo goed als onbewoonbaar. De nog overgebleven mensen leven ondergronds, ze kunnen niet overleven in de bovengrondse temperatuur. Omdat er geen mankracht meer is, hebben wetenschappers door middel van genetische manipulatie een nieuw soort mensachtigen gecreëerd, die erg sterk en snel zijn en tegen de extreme kou kunnen. Als één van hen zich tegen de mensheid keert, ontsnapt en dreigt een rebellie tegen de mensen te leiden, moet een eliteteam van soldaten onder leiding van Commander Bishop hem vinden en doden.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Mmmmm hebben de mensen eigenlijk wel een toekomst. Volgends mijn hoe de mensheid met de aarde omgaat kan je niet eens spreken over een toekomst

Moviemagic

Avatar

Waarschijnlijk een leuk filmje als die langskomt op netflix. Ik heb de reviews gelezen van Scifi pulse, screenfish en the film stage. Leuk dat ze in de trailer stukken zinnen eruit halen van die reviews maar niet elke review was enthousiast.

Sunspot

Avatar

Cool, beter gaat he teen goede film zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair