play

3,9 details

  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Het is het jaar 2307 na Christus. De aarde is bevroren en praktisch onbewoonbaar geworden. Het Chimeric Virus heeft zo’n 75% van de mensheid uitgeroeid. De overgebleven mensen proberen ondergrond te overleven. Genetisch gemanipuleerde mensen met extra kracht, snelheid en tolerantie voor de kou, worden gebruikt voor speciale klusjes op het aardoppervlak. Als ASH-393 ontsnapt en een rebellie wil lanceren, is het aan een supersquad van soldaten hem op te jagen en te doden.

Regie
Joey Curtis
Cast
Rebekah Del Rio, Anne-Solenne Hatte, Timothy Lee DePriest, Kelcey Watson, Brad Potts, Harwood Gordon, Arielle Holmes, Josiah Black, Paul Sidhu, Branden Coles, Stormi Henley, John Kyle Sutton, Rowan Smyth, Michael Foster, Sarah Rhoades, Quinne Daniels, Frank Coppola, Joshua H. Behn, Kenneth K Martinez Burgmaier, Sirwan Assad.
Release DVD
14.11.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

2307: Winter's Dream Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

2307: Winter's Dream

acties