Lange werkdag wordt 'Riverdale'-acteur K.J. Apa bijna fataal

De populaire knul viel in slaap tijdens een autorit.

Een onnodig auto-ongeluk waar CW's Riverdale-acteur K.J. Apa bij betrokken was, heeft naar verluidt nogal wat tumult veroorzaakt op de set van diezelfde populaire serie. De slechte werkomstandigheden op de set van Riverdale schijnen Apa bijna fataal te zijn geworden. Wat is er aan de hand?

De 20-jarige Apa speelt in Riverdale, een serie geproduceerd door Warner Bros., de rol van de opvallend roodharige Archie. Momenteel worden de laatste afleveringen van het tweede seizoen van deze succesvolle CW-serie opgenomen in Vancouver, Canada. Apa zou na een lange draaidag van zo'n zestien uur in slaap zijn gevallen achter het stuur terwijl hij naar huis reed. 

Apa zou daardoor met met de passagierskant van zijn auto tegen een lantaarnpaal aan zijn gebotst. Apa hield gelukkig geen serieuze verwondingen over aan het ongeval, maar moest wel voor de zekerheid even langs bij het ziekenhuis. Zijn auto zat echter wel behoorlijk in de prak en is niet meer bruikbaar. 

Inmiddels is een speciaal onderzoeksteam bezig met de zaak. Door de slechte werkomstandigheden op de filmset van Riverdale schijnt dikwijls de veiligheid van de acteurs en crew in het geding te zijn. Apa's collega Cole Sprouse (vooral bekend van The Suite Life of Zack & Cody), die in de serie het karakter Jughead speelt, pleit voor een speciale vervoersservice voor de acteurs, zodat acteurs niet meer zelf na een lange draaidag terug naar huis of hun hotel hoeven te rijden.



NieuwsFilm

meest populair