'Han Solo' draait om duistere en wanhopige tijden

En Emilia Clarke is klaar met de opnames.

Han Solo draait om "wanhopige en duistere tijden". Dat laat regisseur Ron Howard weten vanaf de set. Hij plaatste, gepaard met die opmerking, een nieuw beeld van onbekende personages. Wel zien we dat wat lijkt op een ruïne, en een ruimteschip. Links in beeld staan verder nog wat personages, onder wie zich Emilia Clarke vermoedelijk niet zal bevinden. Die actrice is, zo werd vandaag bekend, nu klaar met haar deel van de opnames.

Clarke speelt naar het schijnt een personage met de naam Kira, dat een eigen museum in bezit heeft, of iets wat daarop lijkt, met allerhande vreemde wezens erin. Wat haar rol in de film precies zal zijn, weten we niet, maar gerucht gaat dat ze een band heeft met Alden Ehrenreichs Han Solo.

Han Solo zal in mei 2018 in de bioscoop draaien, maar we hebben gek genoeg nog altijd nauwelijks iets te zien gekregen. Er was een foto toen de opnames begonnen en de afgelopen weken kregen we van Ron Howard, die het stokje overnam van regieduo Phil Lord en Chris Miller, beelden vanaf de set te zien. Maar een officieel beeld van Ehrenreich als Han Solo kregen we niet, en ook niet van andere personages als Lando Calrissian (Donald Glover).

Hieronder het beeld van Ron Howard. Vanaf 24 mei in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair