Matthias Schoenaerts dakloos na allesverwoestende brand in zijn loft

Matthias Schoenaerts dakloos na allesverwoestende brand in zijn loft

De acteur was thuis op het moment dat de brand uitbrak, maar kon zichzelf gelukkig in veiligheid brengen.

De Belgische acteur Matthias Schoenaerts (Red Sparrow, The Danish Girl) moet noodgedwongen op zoek naar een tijdelijk onderkomen nadat er gisterenmiddag een flinke brand ontstond in het Antwerpse appartementencomplex waar hij een loft heeft. Schoenaerts was thuis op het moment dat de brand uitbrak, maar bleef gelukkig ongedeerd. Dat kan alleen niet gezegd worden van zijn bezittingen, zo blijkt.

Schoenaerts woont sinds twee jaar in een luxe loft middenin het centrum van Antwerpen. Op de bovenste verdieping van het appartementenblok brak gisteren rond 17:00 uur een brand uit. Dit gebeurde in een woning die grenst aan de loft van Schoenaerts. De brand verspreidde zich snel en de brandweermannen van dienst, die met man en macht waren uitgerukt, hadden dan ook tot laat in de avond de tijd nodig om de boel te blussen. Het vuur wist zich snel te verspreiden via de isolatie in de muren en vloeren van het gebouw. De Antwerpse brandweer vermoedt dat het gaat om een kachelbrand.

De 39-jarige acteur uit België, die het internationaal ook erg lekker doet, was thuis toen de brand begon en moest vluchten. Schoenaerts kon zichzelf dus op tijd in veiligheid brengen, maar dat kan van zijn loft niet bepaald worden gezegd. Zijn woning is grotendeels verwoest door het vuur en ook door de breek- en blusschade. De acteur zal dus noodgedwongen een tijdelijk onderkomen moeten vinden. Vervelend, maar gelukkig kan hij het in ieder geval nog navertellen.



NieuwsFilm

meest populair