Wordt Kristen Stewart één van 'Charlie's Angels?'

Wordt Kristen Stewart één van 'Charlie's Angels?'

Actrice/regisseuse Elizabeth Banks werkt aan de reboot voor Sony.

Het ziet ernaar uit dat Sony Pictures serieus begonnen is met het zoeken naar kandidaten voor de Charlie's Angels-reboot, welke gebaseerd is op de gelijknamige misdaadserie uit de jaren 70. Variety bericht namelijk dat er twee namen in beeld zijn voor de film van actrice/regisseuse Elizabeth Banks: Kristen Stewart en Lupita Nyong'o. Overigens zouden er andere, grote namen de ronde doen, maar deze zijn niet vrijgegeven.

De actrices zijn in beeld voor één van de titelrollen. In de serie volgen we een drietal vrouwelijke detectives en hun avonturen terwijl ze voor een detectivebureau werken in Los Angeles, Californië. Hierbij worden ze geassisteerd door hun handlanger John Bosley. Aan het hoofd stond uiteraard de mysterieuze Charlie, maar deze kregen we nooit in volle glorie te zien, enkel te horen. Wanneer hij wel min of meer in beeld was, dan zag je nooit zijn gezicht.

In totaal produceerde de serie 110 afleveringen en was op de buis te zien van 1976 t/m 1981. Vele jaren later, in 2000, blies regisseur Joseph 'McG' Nichol weer leven in de franchise middels een komische actiefilm. De engelen werden daarin tot leven gebracht door Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu. Omdat de film een redelijk succes was (zowel kritisch als aan de box office) kreeg een vervolg groen licht. Charlie's Angels: Full Throttle bracht ook voldoende geld op, maar de recensies waren niet al te positief.

Zes jaar geleden - in 2011 - lanceerde Sony Pictures in samenwerking met ABC een nieuwe tv-serie. De kijkcijfers daalden echter snel en er werden uiteindelijk maar zeven van de acht geproduceerde afleveringen uitgebracht. Deze reboot is echter in productie sinds 2016. Vanwege het grootschalige succes van de Pitch Perfect-films, kreeg Banks de positie van regisseuse. Narcos-schrijvers Doug Miro en Carlo Bernard zijn verantwoordelijk voor de laatste versie van het scenario. Het is de bedoeling dat één van Charlie's engelen een Afro-Amerikaanse wordt. Eerder meldde The Tracking Board al dat Sony interesse had in Moonlight-ster Janelle Monáe.



NieuwsFilm

meest populair