Ron Howard filmt ook nieuwe scènes voor 'Han Solo'

Ron Howard filmt ook nieuwe scènes voor 'Han Solo'

Een nieuw bericht op Twitter maakt zoveel duidelijk.

Toen regisseurs Phil Lord en Chris Miller weggestuurd werden van Han Solo, nam Ron Howard het roer snel over. Toen was niet helemaal duidelijk in hoeverre zij klaar waren met de opnames. Een nieuw bericht op Twitter van Howard schept daar nog iets meer verwarring over.

Howard plaatste op Twitter een foto van hemzelf en actrice Thandie Newton. Newton heeft haar opnames net afgerond en Howard bedankte haar voor haar tijd en stelde tegelijk dat ze enkele belangrijke nieuwe scènes opgenomen had.


Daaruit kunnen we een aantal dingen afleiden. Dat er nieuw materiaal opgenomen is, kan op twee dingen wijzen: Howard neemt compleet nieuwe scènes op, of is nu op een punt aanbeland waarop hij simpelweg de draad oppakt waar Lord en Miller hem achtergelaten hadden. Zij waren immers nog niet helemaal klaar met de opnames, dus dat lijkt waarschijnlijk. Tegelijk hoorden we al eens geruchten dat er heel nieuw materiaal geschreven zou zijn voor de film rond Han Solo (Alden Ehrenreich).

Meer duidelijkheid zal er vermoedelijk niet snel komen. Dat de opnames nog altijd plaatsvinden, stemt overigens niet hoopvol dat de geplande releasedatum van mei 2018 gehaald zal worden. Andere Star Wars-films kwamen tot nu toe uit in december, dus het lijkt wachten op het moment dat Disney ook deze film verplaatst.

NieuwsFilm

meest populair