Kaya Scodelario heeft ook voor 'Pirates of the Caribbean 6' getekend

Kaya Scodelario heeft ook voor 'Pirates of the Caribbean 6' getekend

Maar komt die er wel?

De site Screenrant sprak met actrice Kaya Scodelario en sprak met haar over haar toekomst in de Pirates of the Caribbean-franchise. De actrice voegde zich met het meest recente avontuur in de franchise bij de cast als Carina Smyth, een astrologe die Jack Sparrow (Johnny Depp) en Henry Turner (Brenton Thwaites) hielp bij de zoektocht naar de drietand van Poseidon. Is er nog een toekomst voor haar in de filmreeks? Vermoedelijk wel.

"Nou, toen ik voor de eerste tekende, heb ik voor twee films getekend. Dus ik ben contractueel verplicht, maar zou het ook echt graag willen maken. Ik denk dat we nog veel zouden kunnen doen. Zo zou ik willen zien hoe Carina roerganger van de Barbossa op zee is, met een piratenbemanning die alleen uit vrouwen bestaat," aldus de actrice.

Het werd al langer aangenomen dat Scodelario net als Thwaites voor meerdere films getekend zou hebben, maar dat is nu dus bevestigd. De verwachting is dat het vervolg er wel komt, daar hintte het einde van Salazar's Revenge wel naar. Maar de status van de film is nog onzeker, laat Scodelario weten.

"Ik denk dat het erg leuk zou zijn om ernaar terug te keren. Het was een buitengewone ervaring om op te nemen en te zien dat zoveel mensen ernaar kijken en het leuk vinden. Mensen houden van deze films en willen ze nog steeds zien. Maar ik denk dat het belangrijk is dat we ervoor zorgen dat het goed blijft en dat we het juiste script vinden. Als dat zo is, wil ik er wel onderdeel van uit maken. Maar ik heb de afgelopen tijd niets meer gehoord," vertelde Scodelario.

Toch is het afwachten tot het zesde deel aangekondigd wordt. Want nummer vijf kostte 230 miljoen dollar om te maken en leverde wereldwijd 794 miljoen dollar op. Daarnaast zal hij het bij de Blu-ray en Dvd-verkopen vermoedelijk prima doen.



NieuwsFilm

meest populair