Algemeen

Kaya Scodelario heeft ook voor 'Pirates of the Caribbean 6' getekend

Maar komt die er wel?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:38 in Algemeen
De site Screenrant sprak met actrice Kaya Scodelario en sprak met haar over haar toekomst in de Pirates of the Caribbean-franchise. De actrice voegde zich met het meest recente avontuur in de franchise bij de cast als Carina Smyth, een astrologe die Jack Sparrow (Johnny Depp) en Henry Turner (Brenton Thwaites) hielp bij de zoektocht naar de drietand van Poseidon. Is er nog een toekomst voor haar in de filmreeks? Vermoedelijk wel.

"Nou, toen ik voor de eerste tekende, heb ik voor twee films getekend. Dus ik ben contractueel verplicht, maar zou het ook echt graag willen maken. Ik denk dat we nog veel zouden kunnen doen. Zo zou ik willen zien hoe Carina roerganger van de Barbossa op zee is, met een piratenbemanning die alleen uit vrouwen bestaat," aldus de actrice.

Het werd al langer aangenomen dat Scodelario net als Thwaites voor meerdere films getekend zou hebben, maar dat is nu dus bevestigd. De verwachting is dat het vervolg er wel komt, daar hintte het einde van Salazar's Revenge wel naar. Maar de status van de film is nog onzeker, laat Scodelario weten.

"Ik denk dat het erg leuk zou zijn om ernaar terug te keren. Het was een buitengewone ervaring om op te nemen en te zien dat zoveel mensen ernaar kijken en het leuk vinden. Mensen houden van deze films en willen ze nog steeds zien. Maar ik denk dat het belangrijk is dat we ervoor zorgen dat het goed blijft en dat we het juiste script vinden. Als dat zo is, wil ik er wel onderdeel van uit maken. Maar ik heb de afgelopen tijd niets meer gehoord," vertelde Scodelario.

Toch is het afwachten tot het zesde deel aangekondigd wordt. Want nummer vijf kostte 230 miljoen dollar om te maken en leverde wereldwijd 794 miljoen dollar op. Daarnaast zal hij het bij de Blu-ray en Dvd-verkopen vermoedelijk prima doen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Na een zeer teleurstellend vierde deel heb ik weer uitermate genoten van het vijfde deel! Ik vond dat Scodelario het erg goed deed, dus mocht er een zesde deel komen (waar ik wel op hoop), dan zou ik haar zeker wel terug willen zien keren!

GreenHornet

Avatar

maar als de film niet doorgaat, kan ze dan het contract laten verbreken. Het is toch niet zo dat er een nieuw deel moet komen.

Chrischzz

Avatar

Het blijft zeker een leuke film serie.. niet elk deel is even sterk, maar ja, dat heb je met iedere serie..

En de nieuwelingen in deel 5 deden het idd wel leuk. Op basis daarvan zouden ze wel door kunnen gaan. Vraag is alleen hoelang Sparrow nog leuk blijft en de bijrollen om hem heen.

Banned

Avatar

Haalde het niveau niet van de eerste 3. Maar stukken beter dan On Stranger Tides. Kijk uit naar een zesde deel. Blijft een van m’n favoriete filmreeksen. Geef alleen Jack Sparrow wat te doen in de volgende film. Hier speelde hij een joke van zichzelf.

Da Villain

Avatar

Haar vond ik nog wel leuk, maar ik had zo'n hekel aan die zoon van Will en Elizabeth...
Ze hadden ook gewoon 0,0 chemie.

benjamin

Avatar

Is er eigenlijk echt een reden om een eventueel vervolg in vraag te stellen? Uiteindelijk zal de box office doorslaggevend zijn en die was ondanks alles bij deel vijf nog wel voldoende hoog.

Master Of Films

Avatar

Zou fijn als Jack Sparrow deze serie gaat verlaten. De wereld van Pirates is groot genoeg voor andere personages. Zo jammer van Rush trouwens.

Artificialis

Avatar

''Zo zou ik willen zien hoe Carina roerganger van de Barbossa op zee is, met een piratenbemanning die alleen uit vrouwen bestaat''

Krijg je dit feministische gedoe weer..

nieuwslaatste nieuws

meest populair