Algemeen

Productiestop 'Maze Runner: The Death Cure' had nauwelijks gevolgen

Kaya Scodelario over de productie.

door Jim Pedd om 11:17 in Algemeen
Actrice Kaya Scodelario sprak tijdens een interview met de site Screen Rant over de release van Maze Runner: The Death Cure. Die film had oorspronkelijk in maart 2016 in de bioscopen moeten draaien, maar werd naar januari 2018 verschoven toen acteur Dylan O'Brien een ongeluk kreeg op de set. De actrice zegt echter dat er ondanks een lange tussenstop, weinig veranderd was achter de schermen.

"We zijn allemaal zo close, als beste vrienden - ik zie de jongens toevallig morgen weer - en we hebben een WhatsApp groep... het is niet alsof we elkaar twee jaar niet gezien hebbe. Het was dus niet moeilijk om die sfeer weer op te roepen, die relaties te zien," begon de actrice te vertellen.

"Het helpt dat we vrienden waren en dat voelt geweldig. Ook dat Wes [Ball] weer terug is om te regisseren. Dat is wat zo fijn is aan een terugkerend regisseur. Soms kom je op de set en heb je een paar weken nodig om te wennen aan een regisseur, omdat je band zo fragiel is. Het heeft tijd nodig, om elkaars gewoontes te leren en te ontdekken hoe het allemaal werkt. Maar dat hadden wij dus helemaal niet, we konden gewoon meteen weer aan de slag. En we waren vastbesloten om de franchise af te ronden, omdat het zo persoonlijk ligt. We houden ervan dat mensen het zo mooi vinden, maar om eerlijk te zijn denk ik dat we het ook voor onszelf gedaan hadden, omdat we het zo'n fijne ervaring vonden en we er allemaal zo veel aan te danken hebben. Het is belangrijk om het goed af te maken."

Kortom: er was uiteindelijk vrij weinig te merken van de gedwongen tussenstop. De actrice vertelde verder dat er grote actiescènes in de film zullen zitten, en het verhaal zo mooi en soepel mogelijk afgerond moet worden. Vanaf 25 januari in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

bijna 2 jaar dat is echt lang

SunChaser

Avatar

Ik was de filmserie al helemaal vergeten en deel 3 zie ik wel een keer op netflix

nieuwslaatste nieuws

meest populair