Vang ze allemaal in eerste 'Pokémon the Movie: I Choose You!' trailer!

Vang ze allemaal in eerste 'Pokémon the Movie: I Choose You!' trailer!

Jeugdfilmpje opnieuw uitgegeven!

De eerste volledige trailer voor Pokémon the Movie: I Choose You! is verschenen! In deze remake, die wordt uitgebracht ter viering van het twintigjarige bestaan van de populaire franchise, beleven fans opnieuw de eerste momenten van Pokémon-trainer Ash Ketchum en zijn gele monstermaatje Pikachu. Ben jij al klaar voor een nieuw avontuur? Lees dan snel verder!

Bekijk de afbeelding
In deze hervertelling van het oorsprongsverhaal zal Ash tijdens zijn avontuur niet vergezeld worden door zijn bekende vrienden Misty en Brock, maar door twee nieuwe personages. Ook zal de film Pokémon uit alle zeven generaties bevatten en dus niet alleen de oorspronkelijke 151 wezentjes. Zo zijn onder andere Incineroar en Marshadow, Pokémon uit de nieuwste regio Alola, te zien. Centraal in deze film staat de legendarische Pokémon Ho-Oh, een grote vogel. 

Pokémon is een van de populairste franchises ter wereld. Al twintig jaar worden er televisieseries, films en stripboeken over Ash en zijn reizen geproduceerd en ook zijn de games keer op keer een hit. Denk maar alleen al aan het succes van de app Pokémon Go.

Bekijk de afbeelding
Vang jij ze ook allemaal? Pokémon the Movie: I Choose You! verschijnt in een beperkt aantal bioscopen en is ook in Nederland te bewonderen vanaf 5 november. Later die maand brengt Nintendo ook een nieuw Pokémon-spel op de markt: Pokémon: Ultra Sun & Moon. Kortom: november wordt een topmaand voor de echte fans!



NieuwsFilm

meest populair