'Bob's Burgers' komt naar de bioscoop

'Bob's Burgers' komt naar de bioscoop

De succesvolle serie krijgt nu ook een film.

Ondanks dat hij heel goed burgers kan bakken zit het Bob Belcher niet mee. Weinig vaders op televisie hebben minder geluk dan Bob, die overwerkt en ondergewaardeerd is en keer op keer slechte zakelijke beslissingen neemt. En dan brengen zijn maffe kinderen hem ook nog eens regelmatig in de problemen. Maar de hele Belcher familie heeft nu toch een succes gescoord in de vorm van een bioscoopfilm.

Bob's Burgers, een van de betere series van de afgelopen jaren, animatie of niet, krijgt nu ook een film. Terwijl het achtste seizoen net begonnen is, heeft Twentieth Century Fox aangekondigd een film van de serie te gaan maken. De (Amerikaanse) releasedatum is al vastgesteld: 17 juli 2020.

De studio belooft de formule van de serie te behouden, en daarom krijgt Loren Bouchard, de bedenker en maker van de serie, dan ook een hoofdrol in het ontwikkelen van de film. Bouchard zei daar het volgende over: ''We weten dat we elke centimeter van het scherm moeten vullen met de kleuren en geluiden van de steeds vetter wordende wereld van Bob - maar bovenal dat we met de film onze personages op een episch avontuur moeten nemen. Met andere woorden, het moet de beste film ooit worden. Maar, geen druk, toch?''



NieuwsFilm

meest populair