Bruce Willis op inspiratieloze nieuwe poster 'Death Wish'

Bruce Willis op inspiratieloze nieuwe poster 'Death Wish'

Eli Roth regisseerde de remake van de door Charles Bronson aangevoerde klassieker uit 1974.

MGM heeft een fletse nieuwe poster vrijgegeven van Death Wish, Eli Roth remake van de klassieke wraakfilm uit 1974 met Charles Bronson. Bruce Willis speelt de hoofdrol in de film en wordt vergezeld door o.a. Vincent D'Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris en Kimberly Elise. Je kunt de poster hieronder bekijken!

In de film zien we hoe chirurg Dr. Paul Kersey (Willis) in eerste instantie alleen de nasleep ziet van de gewelddadige praktijken in Chicaho, tot zijn vrouw (Shue) en dochter (Morrone) op brute wijze worden aangevallen in hun sjieke huis. Nu de politie teveel zaken heeft om af te handelen, neemt Paul het heft in eigen handen en besluit om alles en iedereen die gerelateerd is aan de dood van zijn vrouw en dochter op net zo gewelddadige wijze af te maken.

Joe Carnahan (The Grey, Narc) schreef het script van de film, die is gebaseerd op de eerder genoemde film uit 1974 van Wendell Mayes en het gelijknamige boek van Brian Garfield. De film draait vanaf 23 november a,s, in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair