Algemeen

Vervolg 'Unfriended' in diepste geheim opgenomen

En het testpubliek is er helemaal weg van.

door Jim Pedd om 13:44 in Algemeen
Het gerucht gaat al langer rond dat er wordt gewerkt aan een vervolg op Unfriended, een van de meest populaire horrorfilms van 2015. Nu horen we ineens dat het vervolg al opgenomen is en dat het nu wordt getest bij het publiek. Dat meldt de site Horrorfreak News.

De site stelt dat op basis van verhalen van mensen die bij het testpubliek van de film horen. Zij hebben een contract moeten tekenen waarin ze verantwoordelijk kunnen worden gesteld als ze details naar buiten brengen. De anonieme verhalen waar Horrorfreak News zich op baseert gaan dan ook niet over de inhoud van het vervolg, maar wel over de "extreem goede" ontvangst.

Unfriended kostte slechts 1 miljoen dollar om te maken en wist het publiek en ook critici te verrassen. Uiteindelijk haalde de film, die verteld wordt vanuit het perspectief van een chatroom, 64 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. In de horrorfilm stond een groepje vrienden centraal, dat op de verjaardag van de zelfmoord van een schoolvriend (waar zij enige verantwoordelijkheid voor droegen). Samen chatten ze op een dag over hem, als ineens een gebruiker met de naam Billie227 zich bij het gesprek voegt. Al snel gaan de vrienden op de meest verschrikkelijke manieren dood.

Direct na de release hoorden we al dat er een vervolg zou komen, maar sindsdien bleef het stil. Tot vandaag dus. Zien jullie een vervolg zitten?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aiwass

Avatar

Deel 1 gezien, maar het is een film die mijn aandacht met moeite aan de buis kon kluisteren. Dus nee een deel 2 hoeft van mij niet.

benjamin

Avatar

Deel één was niet al te best in mijn ogen dus niet direct veel interesse in een vervolg.

benjamin

Avatar

Deel één was niet al te best in mijn ogen dus niet direct veel interesse in een vervolg.

SunChaser

Avatar

Ik vond 1 sterk en origineel. Benieuwd naar 2

Da Villain

Avatar

"Verrassend goede ontvangst"
5.6 op IMDB. Ik houd m'n mond.

Goku32

Avatar

Deel 1 was een geinige horror film een x wat anders. Maar een deel 2 zal niet deel 1 kunnen overtreffen want we kennen het al. Dus dit word slecht gaar poep

GreenHornet

Avatar

een film hoeft niet goed te zijn zolang het maar geld opbrengt.

SunChaser

Avatar

Een film die 60x zn budget opbrengt. Daar kan Disney nog wat van leren

Lord Bono

Avatar

Extreem goede ontvangst onder 15-jarige zeker :p

nieuwslaatste nieuws

meest populair