Vervolg 'Unfriended' in diepste geheim opgenomen

Vervolg 'Unfriended' in diepste geheim opgenomen

En het testpubliek is er helemaal weg van.

Het gerucht gaat al langer rond dat er wordt gewerkt aan een vervolg op Unfriended, een van de meest populaire horrorfilms van 2015. Nu horen we ineens dat het vervolg al opgenomen is en dat het nu wordt getest bij het publiek. Dat meldt de site Horrorfreak News.

De site stelt dat op basis van verhalen van mensen die bij het testpubliek van de film horen. Zij hebben een contract moeten tekenen waarin ze verantwoordelijk kunnen worden gesteld als ze details naar buiten brengen. De anonieme verhalen waar Horrorfreak News zich op baseert gaan dan ook niet over de inhoud van het vervolg, maar wel over de "extreem goede" ontvangst.

Unfriended kostte slechts 1 miljoen dollar om te maken en wist het publiek en ook critici te verrassen. Uiteindelijk haalde de film, die verteld wordt vanuit het perspectief van een chatroom, 64 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. In de horrorfilm stond een groepje vrienden centraal, dat op de verjaardag van de zelfmoord van een schoolvriend (waar zij enige verantwoordelijkheid voor droegen). Samen chatten ze op een dag over hem, als ineens een gebruiker met de naam Billie227 zich bij het gesprek voegt. Al snel gaan de vrienden op de meest verschrikkelijke manieren dood.

Direct na de release hoorden we al dat er een vervolg zou komen, maar sindsdien bleef het stil. Tot vandaag dus. Zien jullie een vervolg zitten?



NieuwsFilm

meest populair