Rose is loyaal, stoer en blaakt van zelfvertrouwen in 'Star Wars: The Last Jedi'

Rose is loyaal, stoer en blaakt van zelfvertrouwen in 'Star Wars: The Last Jedi'

Actrice Kelly Marie Tran uitgebreid over haar personage.

Actrice Kelly Marie Tran vertelde tijdens een nieuw interview over haar personage, Rose Tico, in Star Wars: The Last Jedi. Zij is geheel nieuw, maar zal een grote rol spelen in de film van regisseur Rian Johnson. Tijdens een kort gesprek met Entertainment Weekly gaf ze wat informatie over haar personage.

"Rose is slim en ze heeft zelfvertrouwen en is loyaal," begon Tran. "Ze wordt echt een heel cool personage, omdat ze geen model is. Ze is geen superheld. Ze is gewoon een alledaags persoon, en er zit iets speciaals aan haar. Ze is iemand die haar angsten in moeilijke tijden tegemoet durft te treden, ondanks dat ze een soort achtergrondspeler is in het verzet."

Rose is, als we haar leren kennen, verantwoordelijk voor het onderhoud in de basis van het verzet. Samen met Finn (John Boyega) onderneemt ze echter een hele nieuwe en gevaarlijke missie, die hen naar nieuwe plekken voert. Daarbij komen ze onder meer terecht in de mysterieuze stad Canto Bight, die geheel uit casino's bestaat. Daar zoekt ze onder meer naar DJ (Benicio del Toro), een personage over wie we vrijwel niets heten.

Of Rose ook in Star Wars: Episode IX te zien zal zijn is nog niet zeker, al is het vermoeden van wel. Vanaf 13 december draait The Last Jedi in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair