Is dit het verhaal van 'Han Solo'?

Is dit het verhaal van 'Han Solo'?

En welke planeten bezoekt de Star Wars-film?

Over een paar maanden gaat Star Wars: The Last Jedi in première, en je zou bijna vergeten dat niet lang daarna - in mei al - ook Han Solo te zien is. Vandaag horen we meer over het mogelijke verhaal van de film en de planeten die aangedaan worden. Lees dus alleen verder op eigen risico - hieronder volgen mogelijk spoilers.

De site Making Star Wars wist flink wat informatie te bemachtigen over de film. Zo horen we dat er vijf verschillende werelden bezocht worden: Corellia, Kessel, Iridium, Savareen en Vandor. Die eerste is de thuisplaneet van Han Solo (Alden Ehrenreich), dus dat die bezocht wordt viel wel te verwachten. Ook Kessel hadden we wel verwacht: regisseur Ron Howard plaatste er al eens een setfoto van.

De andere drie planeten zijn minder bekend. Iridium en Savareen bevinden zich in de Outer Rim en zijn vooral genoemd buiten de films. Vandor maakt onderdeel uit van het systeem van Coruscant en zou dus te maken kunnen hebben met de hoofdstadplaneet van het Star Wars-universum.

Op basis van anonieme bronnen stelt de site verder dat de film begint bij de jonge jaren van Han Solo. We zouden hem zien als racer op Corellia, tot hij samen met zijn mentor Beckett (Woody Harrelson) voor het Keizerrijk gaat werken. Dat is prima, tot het duo op een dag iets kwaadaardigs weigert te doen. Ze worden naar de mijnen van Kessel gestuurd als straf.

Daar zou Han Chewbacca (Joonas Suotamo) ontmoeten, en hem bevrijden. Om die reden zou Chewbacca hem dan ook altijd als trouwe vriend gevolgd hebben. Daarna ontmoeten ze Lando Calrissian (Donald Glover) en zien we de Millennium Falcon. Vermoedelijk zullen we snel leren of dit inderdaad het algemene plot van de film is: een trailer wordt op korte termijn verwacht.

In mei 2018 in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair