Miley Cyrus huurt spionnen in om vriendlief Liam Hemsworth in de gaten te houden

Cyrus grapt er op los op de radio!

Zangeres Miley Cyrus blijkt nogal een achterdochtige dame te zijn wanneer haar verloofde Liam Hemsworth in een film een knappe vrouwelijke tegenspeler heeft. Cyrus schijnt zelfs spionnen in te huren zodat zij Hemsworth van een afstandje in de gaten kan houden op de set, zo vertelt ze in de radioshow van Howard Stern.

Cyrus kan regelmatig erg jaloers zijn wanneer ze haar Liam met andere knappe dames ziet. De vlinders in haar buik worden dan naar eigen zeggen erg actief. Om enigszins tot rust te komen, stuurt de 24-jarige Hannah Montana dan weleens spionnen af op de set waar Hemsworth werkt om de boel te controleren. "Ik heb zo mijn spionnetjes," grapt Cyrus op de radio.

Natuurlijk grapt Cyrus maar wat. Cyrus vertelt aan presentator Stern dat zij haar vriend helemaal vertrouwt en dat beiden ook gewoon hun individuele dingen hebben waar de ander zich niet mee bemoeit. Het stel lijkt dus erg gelukkig met elkaar te zijn en ook zijn de twee naast partners ook goede vrienden, zo benadrukte Cyrus al in het verleden.

Cyrus en Hemsworth hebben elkaar toevallig ook leren kennen op een filmset van de film The Last Song (2009), waarin zij beiden een rol speelden. Met uitzondering van een onderbreking door een tijdelijke relatiestop, zijn de twee Hollywoodsterren dus al jaren bij elkaar. Op het moment zijn Cyrus en Hemsworth verloofd. Wanneer de twee gaan trouwen is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair